The Use of Next Generation Sequencing for Improving Food Safety: Translation into practice - Ecole Centrale de Nantes Accéder directement au contenu
Article Dans Une Revue Food Microbiology Année : 2018

The Use of Next Generation Sequencing for Improving Food Safety: Translation into practice

Balamurugan Jagadeesan
  • Fonction : Auteur
Marc Allard
  • Fonction : Auteur
Sébastien Leuillet
  • Fonction : Auteur
Anett Winkler
  • Fonction : Auteur
Yinghua Xiao
  • Fonction : Auteur
Jos van Der Vossen
  • Fonction : Auteur
Silin Tang
  • Fonction : Auteur
Mitsuru Katase
  • Fonction : Auteur
Peter Mcclure
  • Fonction : Auteur
Bon Kimura
  • Fonction : Auteur
Lay Ching Chai
  • Fonction : Auteur
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Origine : Publication financée par une institution

Dates et versions

hal-01934206 , version 1 (05-01-2021)

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Paternité - Pas d'utilisation commerciale - Pas de modification

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Citer

Balamurugan Jagadeesan, Peter Gerner-Smidt, Marc Allard, Sébastien Leuillet, Anett Winkler, et al.. The Use of Next Generation Sequencing for Improving Food Safety: Translation into practice. Food Microbiology, 2018, ⟨10.1016/j.fm.2018.11.005⟩. ⟨hal-01934206⟩
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